FL Studio Fórum

Hegyalja



RSS feliratkozás

Hívj meg egy kólára!

Linkblog

//--kereső

FL Studio Mobile

2011.06.21. 08:20 :: TLSoft

Egészen a mai napig volt egy kis bizonytalanság a megjelenésével kapcsolatban, de mától hivatalosan is elérhető az App Store-ban. Két verzió készült belőle, az egyik az iPadokra (FL Studio Mobile HD), a másik pedig a normál FL Studio Mobile iPhone-ra és iPod Touch-ra.

Egy nagyon jó fícsör, hogy az FL Studio Mobile-ban készült szerzeményeinket betölthetjük a PC-s FL Studio-ba és viszont. Tehát ha szeretnénk komolyabban kidolgozni egy skiccünket, erre is lehetőség van. VST-ket nem támogat, mivel az Apple eleve nem támogatja a használatukat. Szintetizátorokat se érhetünk el benne, kizárólag nagyon jó minőségű sample-ket, mivel ezen készülékeknek nincs elég processzorteljesítményük.

Az indulási akciókról és további információkról az alábbi oldalon tájékozódhatsz: http://www.image-line.com/documents/news.php?entry_id=1307332924

flstudio flstudio flstudio flstudio

Szólj hozzá!

Címkék: iphone mobile studio fl ipod touch ipad

A bejegyzés trackback címe:

https://flstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr233002126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása