FL Studio Fórum

Hegyalja



RSS feliratkozás

Hívj meg egy kólára!

Linkblog

//--kereső

R.I.P www.tlsoft.hu/seonyar2008/!

2009.01.08. 18:48 :: TLSoft

Azok az olvasók, akik eddig a címben szereplő oldalunkat látogatták, hamarosan ezzel az oldalunkkal fognak találkozni, hiszen a seonyar2008-as oldalunk befejezi nagyjából fél éves működését. Ez az oldal eredetileg egy internetes keresőoptimalizáló versenyre készült.

Igen sok energiánkat öltük ebbe a weboldalba és látva az, hogy elég nagy a látogatottsága, valamint a keresőkben igen erősen szerepelt, ezért úgy döntöttünk átalakítjuk bloggá és a minket érdeklő témákban publikálunk írásokat. Itt kezdte meg működését tulajdonképpen az flstudio.blog.hu, mivel a minket érdeklő témákból végül szinte csak az FL Studio témakörében sikerült publikálnunk.
Ezután lefoglaltuk az flstudio-s lapot itt a blog.hu-n és a seonyar2008 újabb publikációk nélkül tengette életét. Egészen idáig. Nyugodjék békében!

flstudio flstudio flstudio flstudio

Szólj hozzá!

Címkék: seonyar2008 megszűnés flstudio

A bejegyzés trackback címe:

https://flstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr27865895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása