FL Studio Fórum

Hegyalja



RSS feliratkozás

Hívj meg egy kólára!

Linkblog

//--kereső

Élménybeszámoló a 2012-es Hangfoglalásról 1. rész

2012.11.18. 14:02 :: TLSoft

Még így egy hónap távlatából is könnyű felidézni a Hangfoglalás szombati napjának hangulatát. És a jövő évre adandó tippjeimet is könnyű előszednem (már aki szeretne jövőre is szétnézni az egyébként teljesen ingyenesen(!) látogatható kiállításon), ugyanis van egy-két életmentő tapasztalatom, amelyek bárki számára jól jöhetnek.

Szóval verőfényes nap volt ezen az október eleji szombati napon. Szombat délelőtt érkeztünk a Syma csarnok elé, ahonnan egy gitárszóló, annyi sem hallatszott ki. Az előző évek tapasztalatai és az idei év tapasztalata alapján aki azt várja, hogy majd a füle segít neki odatalálni, az nagyon téved! 

Útközben a felkeresendő kiállítóhelyek jártak végig az eszemben (Roland, Roland... Roland!). Na jó, itt el is árultam magam, hogy melyik kiállítóhely érdekelt a leginkább (Roland East Europe Kft., A10 és B5-ös stand). Sajnos a tavalyi év csalódást okozott a részükről, abból a szempontból hogy az akkori legújabb szintijüket, a Gaia SH-01-et állították ki. Amit aláírok, hogy nagy tudású, meg 3 virtuál analóg hangforrás, viszont egyáltalán nem masszív (gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy midi vezérlő), az SH-201 után a vizuális élmény mindenképp visszafogottabb. Ezen rossz tapasztalatom ellenére viszont az idei újdonságokat mindenképp látni akartam, hiszen az idén jelent meg az A-88, ami egy kalapácsmechanikás midi billentyű. 

Sajnálatomra azonban nem volt a kiállított újdonságok között sem az A10-es, sem a B5-ös standokon. Voltak viszont VDRUM-ok, új digitális zongorák, illetve az új Jupiter is tiszteletét tették. Aki várt tehát valamilyen Roland újdonságot, az megkapta.

Kicsit megelőlegeztem a belépés utáni pillanatokat, de kanyarodjunk vissza egy kicsit a belépéshez! Kisebbfajta kézitáskákkal érkeztünk (mivel az állt a leírásban, hogy ezt be lehet vinni), azonban a B csarnok előtti biztonsági szolgálat nem engedett be minket ezzel sem (igaz lehet, hogy a tömeg megszámlálása miatt is szükség volt erre). Ezt leszámítva egyébként korrekt volt a szervezés, a táskákat egyből elkapkodták a hoszteszek (kérésünkre még blokkot is adtak), úgyhogy megkezdhettük a körbejárást.

Egyébként a B és az A csarnokba menet is biztonsági szolgálat fogadta a látogatókat, amely tény azonban nem lassította le a haladást. Ha ugyanis az ott kapott reklámszatyorba pakoltad a cuccodat, akkor azért nem szóltak! Ezért is törekedtünk egy reklámtáska beszerzésére már az 1. órában (köszönjük az Audmax Kft. hoszteszeinek!).

Délelőtt még semmi sem érződött a nagy tömegből, amit az 52 000 fős össz látogatószám indokolt volna. Könnyű volt a haladás, mindenhová odafértünk és még beszélgetni is lehetett (az A csarnokban főleg, mivel ott eleve megszabott zajszint volt minden standnak).

Visszakanyarodva a belépés utáni pillanatokhoz, a B csarnokban a Hangmester.hu standjánál rögtön energia itallal fogadtak minket, így a csomagban hagyott víz sem hiányzott már. Aranyos gesztusok ezek a cégektől, ezért a vendégszeretet minden alkalommal csillagos 5-ös szokott lenni! 

A 2. részben az A és a B csarnok körbejárásával folytatom!

flstudio flstudio flstudio flstudio

Szólj hozzá!

Címkék: roland hangfoglalás syma gaiai a-88

A bejegyzés trackback címe:

https://flstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr934911917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása