FL Studio Fórum

Hegyalja



RSS feliratkozás

Hívj meg egy kólára!

Linkblog

//--kereső

Új év

2009.01.01. 22:31 :: TLSoft

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek, aki rendszeresen vagy akár alkalomadtán olvassa cikkeinket! Köszönjük az eddigi magas látogatottságot, a jövőre nézve még több cikkel várunk titeket!

flstudio flstudio flstudio flstudio

2 komment

Címkék: új év zenekészítés fl studio

A bejegyzés trackback címe:

https://flstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr64852361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sno 2009.01.04. 18:20:23

sziasztok! boldog új évet!

nagyon tetszik a blog és a tutoriálok amiket külön szeretnék megköszönni mert sokat tanultam belőlük

még csak 2-3 napja kezdtem el foglalkozni az fl studio-va és volna egy olyan kérdésem hogy honnan lehet letölteni
bass drum clap kick-et és még hasonló dolgot (hip-hop rap stílus az amit inkább szeretek és ehhez kellenének ilyen cuccok) nem nagyon tudom hogy hogy nevezik őket vagy milyen néven keressek rá a neten mert amit eddig találtam az egyenlő a nullával
és abban szeretném kérni a segítségedet/segítségeteket hogy ha esetleg tudnál linkelni pár oldalt ahol ilyen dolgokat lehet találni/letölteni az FL studio-hoz akkor azt nagyon megköszönném

üdv Sno!

TLSoft · http://www.tlsoft.hu 2009.01.04. 22:18:30

Először is köszönjük, hogy betértél hozzánk, annak pedig végképp, hogy hasznodra váltak a tutorialok. Sajnos idő és új ötletek híján egyenlőre nem tudjuk folytatni a sorozatot.

A kérdésedre az első válaszom az, hogy különböző letöltő oldalakon számos ilyet lehet találni pl.: rap/hip-hop snares(pergődob), bassdrum(basszus dob) stb., de sajnos a hip-hop nem az én műfajom, ezért ilyen pakkokkal sajnos nem rendelkezem.

A 2. válaszom, hogy útjára indítottuk a forum.flstudio.hu-n a technikai fórumot és ha oda regisztrálsz lesz, aki segítsen neked (mivel az első regisztrálónk ilyen témában mozog), valamint más ügyekben is tudunk segíteni. Jelenleg még indulási fázisban van a fórum, ezért nincs sok topic, de ha kérdezel, egyből válaszolunk rá :-).
süti beállítások módosítása